Dorpshuis de Bron Handel

 

 

 

 

 

 

Heropening Dorpshuis de Bron

 

Beste gebruikers(verenigingen), 

 

Dorpshuis De Bron is weer open voor sport- en cultuurbeoefening. Hierbij gelden echter wel de volgende regels:  

 

  • Groepslessen en repetities in groepsverband zijn toegestaan maar bij zowel het binnensporten als bij cultuurbeoefening (zoals zang, dans en toneel) is een coronatoegangsbewijs (CTB) verplicht voor iedereen van 18 jaar en ouder. Iedere vereniging is verplicht voorafgaand aan iedere activiteit de eigen leden te controleren.  
  • Mondkapjes zijn overal in Dorpshuis De Bron verplicht voor iedereen vanaf 13 jaar, behalve tijdens het sporten in de gymzaal en als een mondkapje de beoefening van de podiumkunsten of het acteren belemmert.   
  • Overal in Dorpshuis De Bron dient iedereen vanaf 18 jaar 1,5 meter afstand te houden behalve als dit door de aard van de activiteit (b.v. sport of toneel) niet mogelijk is.  
  • De horecavoorzieningen van Dorpshuis De Bron, zoals de keuken en de bar, zijn gesloten.   
  • Kleedkamers, toiletten en douches zijn open. Vanaf 13 jaar is ook hier het dragen van een mondkapje verplicht en vanaf 18 jaar 1,5 meter afstand. 
  • Houdt u aan de basisregels om verspreiding van het coronavirus tegen te gaan.  
  • Publiek is niet toegestaan. 

Verder vragen wij alle gebruikers(verenigingen) die hun activiteiten weer op willen starten om even een mailtje te sturen naar info@dorpshuisdebron.nl met daarin de vermelding van de activiteit en het tijdstip zodat wij voor een goede reservering van de ruimtes kunnen zorgen. 

 

Tot slot hopen wij jullie hiermee voldoende geïnformeerd te hebben en zijn wij blij dat wij weer velen van jullie mogen ontvangen. 

 

Met vriendelijke groet,

Bestuur Dorpshuis De Bron

 

 

 

Op deze website vind je alle informatie over ons Dorpshuis. Je kunt een van onze zalen reserveren. Voordat je een aanvraag doet om een van onze zalen te huren, kun je eerst al even de bezetting van de zalen raadplegen.

Voor een overzicht van alle activiteiten in Handel ga naar www.handeldorp.nl